marți, 11 februarie 2014

Chiftele de pui



          Ingrediente:
  • 700 gr. carne de pui tocată;
  • 1 ou;
  • 1 morcov;
  • 1 cartof;
  • 3 cepe verzi;
  • 4 căței de usturoi;
  • 2 felii de pâine înmuiată în lapte;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • sare și piper;
  • pesmet și susan;
  • ulei pt. prăjit.
          Mod de pregătire:
          Morcovul se rade pe răzătoarea mică, cartoful se rade și se stoarce de zeamă, cepele se taie mărunt, usturoiul se zdrobește, pâinea se stoarce și se taie mărunt, pătrunjelul se toacă mărunt. Se pun toate într-un castron alături de carne și ou, se adaugă sare și piper după gust.


            Se amestecă


și se formează chiftele


care se dau prin pesmet amestecat cu susan, apoi se aplatizează


și se prăjesc în tigaia încinsă cu câteva linguri de ulei (doar cât să acopere fundul tigăii).


         Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...