marți, 11 februarie 2014

Brioșe cu morcov și migdale



          Ingrediente:

  • 200 gr. morcov ras pe răzătoarea mică;
  • 150 gr. zahăr;
  • 3 ouă;
  • 125 gr. unt;
  • 200 gr. făină;
  • 100 gr. migdale măcinate;
  • 1 plic praf de copt.
          Mod de pregătire:
          Se mixează zahărul cu ouăle,


apoi se adaugă untul topit (la cuptorul cu microunde) și răcit și se amestecă.


Se adaugă făina, praful de copt, migdalele și morcovul,


se amestecă ușor și se pune compoziția rezultată în forme.


Se dă la cuptorul preîncălzit la 200 C pt. 12 min., apoi reducem la 180 C și mai lăsăm 5 - 8 min. (până trece proba scobitorii).


Reci se pot decora cu ciocolată topită (eu le-am lăsat așa, simple). Secțiune:


Nouă ne-au plăcut mult, cu siguranță o să le repet.
Enjoy!


Rețeta o am de pe blogul Mihaelei (bunătăți din bucătăria mea).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...