Ingrediente:
- 250 gr. făină;
- 1 plic praf de copt;
- 4 linguri iaurt;
- 150 gr. zahăr;
- 2 linguri mac;
- 50 gr. unt;
- 1 banană;
- 2 ouă.
Mod de pregătire:
Într-un castron mixăm ouăle cu zahărul.
Într-un castron mixăm ouăle cu zahărul.
Adăugăm iaurtul și untul topit (dar rece) și mixăm din nou.
Adăugăm macul,
făina și praful de copt cernute, banana tăiată cubulețe și amestecăm cu lingura.
Punem aluatul în formele de brioșe (nu le umplem de tot)
și dăm la cuptorul preîncălzit la 180⁰C pt. 25 - 30 min.
Îmi plac formele astea de silicon deoarece marginile rămân frumos ondulate atunci când scoți brioșele din ele.
Rețeta o am de pe blogul Mihaelei (bunătăți din bucătăria mea).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu